CasaVicens

Primer triomf d'estiu de l'Europa B

25 Agost 2018 Redacció
El jugador Sosa, de l'Europa B, en una imatge d'aquest estiu El jugador Sosa, de l'Europa B, en una imatge d'aquest estiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El tercer partit de la pretemporada del Filial va servir per veure la primera victòria, un 1-2 a Sant Boi de Llobregat al camp del Marianao Poblet.

Amistós · 20 hores

MARIANAO
1 - 2 EUROPA

A set dies de l'estrena en el campionat de lliga l'Europa B va jugar el seu penúltim partit de pretemporada. Després de perdre el primer duel i empatar el segon, hi havia ganes d'obtenir el primer triomf. El camp del Marianao, sempre complicat i en aquest cas davant un rival més rodat, era l'escenari.

El primer temps va acabar 0-0 amb dos períodes interns molt clars. Els primers 30 minuts de clar domini europeista però sense premi, mentre que el darrer quart d'hora el Marianao va disposar de més joc, també sense trobar porteria davant una patida però resolutiva defensa gracienca. A la represa, l'Europa va sortir amb més circulació de pilota però en una jugada aïllada, posterior a errar dues ocasions clares, l'Europa va encaixar l'1-0 obra d'Ivan.

Malgrat tot, l'Europa B es va llançar a l'atac i, tot i estar esgotat, va donar-li la volta al marcador amb doblet de Javi Fernández. Primer, rematant de cap un servei de cantonada de Gerard Sastre. Després, aprofitant el refús del porter després d'un xut de Litri.

MARIANAO POBLET: Sergio Aranda, Alfonso, Eitan, Ivan, Jonatan, Sergio Vacas, Guillem, Adrian, Xavi, Rafael i Artur... Van completar la convocatòria: Jordi, Francisco, Edgar, Joel, Gabriel i Marçal.

EUROPA: Edu, Ignasi, Reche, Kevin, Unai, Kengo, Albert Grau, Caldú, Jan, Javi i Pijoan... Van completar la convocatòria: Enric, Pablo, Litri, Pepe, Lluís, Gerard, Marc Muñoz, Sosa, Castells i Pol Grau.

ÀRBITRE: Albert Garcia Bernabéu (Baix Llobregat).

TARGETES: Groga a Albert Grau (Europa).

GOLS: 1-0 (Ivan, 66'); 1-1 (Javi, 83'); 1-2 (Javi, 87').