Homenatge als jugadors que acaben etapa

21 Juny 2018 Redacció
Foto de família amb jugadors, coordinadors i directius Foto de família amb jugadors, coordinadors i directius Àngel Garreta

En finalitzar la temporada, diversos jugadors acaben la seva etapa formativa. L'Europa va dedicar-los ahir un petit homenatge a l'estadi.

Els jugadors Pablo Sanz, Àlex Caldú, Javi Rivera, Gerard Sastre, Javi Fernández, Raimon Amado, Lluís Perello i Unai Rubio -qui no va poder assistir personalment-, així com les jugadores Mariona Molins i Maria Ratera, van ser objecte d'un homenatge del club i els seus coordinadors i entrenadors després d'acabar enguany la seva etapa formativa.

Alguns d'ells seguiran dins l'entitat en el futbol amateur, dins l'entitat en altres tasques tècniques o de monitor i altres marxaran, ni que sigui temporalment, de les files europeistes. En tots els casos l'Europa va voler ahir retre un petit homenatge a la seva trajectòria defensant la samarreta escapulada en el Futbol Formatiu federat. Els presents i les seves famílies van veure, d'inici i després dels parlaments d'introducció, un audiovisual amb algunes de les seves imatges de joc i d'equip de les darreres temporades, així com missatges de vídeo d'alguns dels seus coordinadors i entrenadors.

Acte seguit, cada futbolista va rebre un quadre personalitzat amb imatges de la seva etapa al club. Posteriorment es va realitzar una foto de família a la gespa de l'estadi i tant jugadors com familiars van gaudir d'un petit refrigeri al davant de la sortida del túnel de vestidors.

acidH TEB SpecialOlympics