Imprimir aquesta pàgina

Empat en un partit descontrolat

05 Febrer 2023 Àngel Garreta
Partit d'alta tensió Partit d'alta tensió Àngel Garreta

Expulsions, crispació, polèmica, penals (xiulats i no xiulats), xuts al pal... l'Europa-Can Vidalet ha tingut de tot i el resultat final d'1-1.

Lliga · Jornada 16 · 05/02/23 · Nou Sardenya · 17:30 hores

EUROPA 1 - 1 CAN VIDALET

No podia començar millor el partit per a l'Europa. Als 33 segons d'encontre, Adnane ha obert la llauna entrant a l'àrea i creuant la pilota sobre la sortida del porter. Tot i aquest inici espectacular de l'Europa, el Can Vidalet ha tingut opció d'empatar al minut 7 en un mà a mà de Sani davant el porter escapulat Cordero, qui li ha guanyat la partida allargant la cama i traient un peu providencial.

Els visitants han posat diverses pilotes a l'àrea de l'Europa per a buscar una igualada que no ha arribat en tot el primer temps. La segona millor opció de l'Europa al primer temps, un xut creuat de Jandro que ha sortit fregant el pal. Al minut 43 d'encontre ha tingut lloc l'acció que ha acabat precipitant un descontrol arbitral del partit. En una lluita pel cuir entre el visitant Enric Vega i el gracienc Cucu, la col·legiada ha expulsat el futbolista del Can Vidalet per considerar un cop amb el colze com agressió. Amb tot, la falta s'ha xiulat a favor del Can Vidalet i, enlloc de rebre groga Cucu, ha acabat rebent Sergi, qui res ha tingut a veure amb l'acció.

Amb els ànims visitants ben calents, a la represa del partit ha arribat l'empat ben d'hora en una acció on s'ha xiulat penal (i targeta groga) de Gavarró. El capità visitant Owono ha clavat la pena màxima a l'escaire i ha posat l'1-1 a l'electrònic. A partir d'aquí, poques opcions de gol per desfer el resultat. L'Europa ha tingut una bona al minut 63, però Buba no ha encertat a rematar amb força davant el porter. També ho ha provat Michel al minut 79, rebent de primeres i xutant massa alt.

Al minut 85, nova polèmica per un clamorós penal no xiulat sobre Sergi que hauria possibilitat una opció escapulada per endur-se el triomf. Dos minuts després, Samsó ha connectat un xut des de la frontal directe al travesser en la darrera bona acció dels graciencs. Ja en temps afegit, expulsió amb vermella directa pel local Buba i el visitant Marc Sabaté per acabar de no deixar content a ningú.

EUROPA: Cordero, Manel (Shinn, 30'), Sicu, Pepe (Michael, 77'), Morlans, Gavarró (Iván Blanco, 77'), Jandro (Buba, 57'), Sergi, Adnane, Víctor i Cucu (Samsó, 57').

CAN VIDALET: Uri, Owono, Albert, Adri, Marc, Pol (Sabaté, 88'), Enric, Riku (Roger, 45'), Sani, Bru i Raúl (Pau, 72').

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez Miguel (Penedès-Garraf), assistida per Adam Chohabi Ammi i Abdelkarim Azzouguagh Ouniri (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Víctor, Cucu, Gavarró i al tècnic Jonathan Ruiz (Europa) i a Sani, Bru, Owono, Pol, Albert i Roger (Can Vidalet). Vermelles directes a Buba -minut 94- (Europa) i a Enric -minut 44-, el tècnic César del Pozo -minut 44- i Sabaté -minut 93- (Can Vidalet).

GOLS: 1-0 (Adnane, 1'); 1-1 (Owono -p-, 49').

Primera Catalana, Grup III.

Abans de l'inici del matx s'ha guardat un minut de silenci en memòria de l'àvia del jugador europeista Jandro. El duel havia de començar a les 17:15 hores però s'ha endarrerit 15 minuts donat que l'encontre que hi havia programat abans a l'estadi no ha deixat prou temps de marge per escalfar