Imprimir aquesta pàgina

El nou líder demana pas!

L'Europa B apunta a l'ascens a Segona Catalana L'Europa B apunta a l'ascens a Segona Catalana Eva Hernández

El Fontsanta-Fatjó empatava dissabte i l'Europa B encarava el diumenge al matí amb un objectiu únic: posar-se líder del grup 10 de Tercera Catalana... i així va ser. L'Iberia, equip sempre difícil amb individualitats destacades, venia a donar la sorpresa. Aquesta no va tenir lloc: triomf 2-0.

Lliga · Jornada 29 · 26/04/15 (12 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

EUROPA 2 - IBERIA 0

L'expulsió al minut 24 del migcampista Samba Djalo va posar les coses de cara pel Filial escapulat. Aprofitant la inferioritat visitant, Jordi Borrull marcava al minut 25 el primer gol de cap a centrada de Marc Blanes. Les ocasions, una darrera l'altra, però el d'ahir no era el dia escollit per golejar: l'encert del porter visitant i la precipitació dels joves jugadors escapulats impedia una victòria més abultada.

La segona part va dibuixar el mateix guió: control del joc, arribades sense premi i partit complicat perquè, tot i jugar amb un home més, qualsevol errada defensiva podia posar l'ai al cor de l'afició. Per assegurar el tret i la victòria, Josa, de xut ras a la base del pal, posava al min 65 el 2-0, partit vist per sentència i el primer lloc de la taula al sac. Ara cal no abaixar la guàrdia en els propers cinc partits que resten. Res està decidit.

EUROPA: Enric, Guillem, Kevin, Alberto, Cuadri (Fidi, 52'), Josa, Blanes (Pablo, 76'), Rodón (Suárez, 76'), Carlos Torrentbó, Estavillo (Roger, 62') i Borrull (Valdés, 52').

IBERIA: Salvatierra, Núñez, Samba Djalo, Baladas, Vallès (Morcillo, 45'), Cabrera (Marquina, 56'), Vázquez, Montes (Dos Santos, 69'), Acosta (Bouziane, 45'), Pelayo i Santos (Marcelino Giménez, 45').

ÀRBITRE: David González Del Arco (Maresme).

TARGETES: Borrull, Roger i Cuadri (Europa) i a Samba Djalo -dues i expulsió minut 24-, Marquina i Bouziane (Iberia).

GOLS: 1-0 (Borrull, 25'); 2-0 (Josa, 65').