agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 1, 2 i 3 de novembre

31 Octubre 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Huesca
Categoria: Lliga Nacional
Jornada: 8
Dia: Diumenge 3 de novembre
Hora: 16:00

Després de la inesperada derrota patida la setmana passada a Terrassa, el Femení A de l'Europa buscarà recuperar el camí de la victòria rebent per primera vegada el Huesca al Nou Sardenya. Ho farà sense poder comptar amb el concurs de Eybis, Moyano i Abad dins la llista de baixes.


EUROPA B

Partit: EUROPA - Gramenet
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 9
Dia: Dissabte 2 de novembre
Hora: 17:00

Després d'arrencar la lliga com un tro, l'Europa B passa per una fase irregular. L'equip escapulat intentarà recuperar el camí del triomf davant un conjunt de nom i passat històric, la Gramenet. Els colomencs visitaran Gràcia per veure's les cares amb un Filial europeista que no podrà comptar amb Ricki -lesionat- ni Lluís -sancionat-, però que recupera a Kengo i podrà comptar amb els jugadors sub'23 de la primera plantilla i amb fitxa del 'B'.


JUVENIL A

Partit: Lleida - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 9
Dia: Divendres 1 de novembre
Hora: 12:00

Duel matiner del cap de setmana, doncs aprofitant el pont el Lleida i l'Europa jugaran aquest divendres al matí per disposa de dos dies lliures. Per a aquest duel els de Gràcia no podran comptar amb Pratse, lesionat, i tindran el dubte fins a darrera hora de Roc.

 

 

 

 

acidH TEB SpecialOlympics