agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 2 i 3 de febrer

01 Febrer 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Mallorca Toppfotball
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 17
Dia: Diumenge 3 de febrer
Hora: 11:30

Sense Laia, Clara, Eybis, Ari, Nany i Granados, lesionades, l'Europa afronta la visita de l'equip balear, cuer de la categoria, amb l'obligació de guanyar. De fet, les rivals han guanyat un únic partit aquesta temporada (3-0 a casa contra el Son Sardina) i han perdut tota la resta, 15 duels, sumant per tant només 3 punts a la classificació. L'Europa va guanyar 0-3 a la primera volta a territori illenc i, després d'una temporada massa irregular, voldrà sumar tres punts més per no deixar-se sorprendre a casa.


EUROPA B


Partit: EUROPA - Unificació Llefià
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 20
Dia: Dissabte 2 de febrer
Hora: 17:15

El Nou Sardenya serà l'escenari d'un partit molt important, un més, dins el calendari de l'Europa B. Després de sortir per primera vegada del descens en mesos, l'Europa intentarà seguir sumant, a poder ser de tres punts, davant un altre rival complicat, el Llefià. Per tal d'intentar assolir el triomf, el tècnic Carles Moya no podrà comptar amb Ignasi (per motius laborals) ni amb Castells (per acumulació d'amonestacions). La resta de la plantilla, motivada pel darrer triomf, es troba a disposició del cos tècnic.


JUVENIL A

Partit: Girona - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 22
Dia: Diumenge 3 de febrer
Hora: 12:15

Gran duel a la zona alta de la lliga entre el 6è (Girona) i el 4t (Europa), separats per només 4 punts a la taula. Els escapulats es desplacen aquest diumenge a Vilablareix per intentar sumar la seva tercera victòria a domicili de la temporada. Dins la llista de baixes de la plantilla, el cos tècnic seguirà sense comptar amb Pau, Lupon, Arru i Thiago. Juncà es troba sancionat i fins a darrera hora de la convocatòria serà dubte Llava.