agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Bona dinàmica abans del play-off

19 Febrer 2019 Redacció
El gol de Beltry que suposava el 0-1 El gol de Beltry que suposava el 0-1 FIFA 19 (captura)

Els graciencs es van imposar per 0-2 a domicili davant el Taifa eSports. Resta només una jornada de lliga abans de la promoció.

A la primera volta, els escapulats van golejar els ahir locals per 6-1, però la tornada, corresponent a la penúltima jornada del campionat de lliga, no va ser fàcil. El partit va començar amb un Europa bolcat a l’atac per a obrir ràpid el marcador. Això va portar a certa precipitació; les jugades s’acabaven però no hi havia perill real.

Els locals, per la seva banda, van trobar algún espai a la defensa de tres dels europeístes que no van saber aprofitar. A la represa, l’equip va jugar molt més calmat i això va donar els seus fruits. Després d’una bona combinació de Shini, Besieger i Beltry, el capità va rebre a la frontal lliure de marca i amb tot el temps del mòn va creuar la pilota lluny de l’avast del porter.

Cinc minuts després va arribar la sentència, passada a l’espai de Shini i Besieger va encarar el porter local amb trenta metres per còrrer, definint al pal curt. Amb aquesta victòria l’Europa no depèn de sí mateix a la darrera jornada per ser campió de la lliga regular, però s'adjudicaria el títolsi guanya i el líder, Summir, empata o perd.