Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Articles filtrats per data: Maig 2016 - ceeuropa.cat

El CE Europa participarà enguany d'una festa popular al carrer Ramon y Cajal i que tindrà lloc el dissabte 4 de juny al matí. Vine a jugar a futbol amb nosaltres!

Publicat a Notícies
Dimarts, 31 Maig 2016 07:37

Els penals classifiquen l'Europa

El Femení A de l'Europa va passar a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya després d'empatar amb el Cerdanyola (0-0) i derrotar-lo als penals (3-1).

Publicat a Notícies
Dilluns, 30 Maig 2016 22:23

Punt i final a la temporada de base

La competició federada oficial de lliga arriba al seu final per a aquesta temporada 2015/2016. En la darrera jornada, malauradament, el Benjamí B va perdre la categoria.

Publicat a Notícies
Dilluns, 30 Maig 2016 11:04

Cano i Rovira entren dins la història

El capità de l'Europa s'ha convertit en el cinquè jugador amb més partits de tots els temps i l'extrem entra dins el petit club de futbolistes amb 200 partits a l'esquena.

Publicat a Notícies
Dilluns, 30 Maig 2016 09:10

Gràcies, europeistes!

S'esperava la millor entrada de la temporada a Gràcia i els socis i aficionats de l'Europa no van fallar, donant color i caliu al Nou Sardenya fins al final amb gairebé 3.000 espectadors.

Publicat a Notícies
Dilluns, 30 Maig 2016 00:54

El Filial tanca l'any amb victòria

L'Europa B va remuntar i va acabar guanyant per 2-3 al camp de La Llàntia, tancant amb un triomf la seva primera participació en la seva història a la Segona Catalana.

Publicat a Cròniques
Diumenge, 29 Maig 2016 00:57

L'ascens haurà d'esperar

Un San Fernando molt efectiu s'ha classificat per a les semifinals del play-off d'ascens, eliminant l'Europa a casa seva després de signar un 2-3 al Nou Sardenya.

Publicat a Notícies
Diumenge, 29 Maig 2016 00:43

Així ha lluït la nova samarreta

L'Europa ha estrenat en el partit de play-off al Nou Sardenya una equipació especial per a aquesta ocasió, facilitada per Elements i patrocinada per Izaro.

Publicat a Notícies

Finalitzat el partit entre l'Europa i el San Fernando, corresponent a la tornada dels quarts de final del play-off, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus respectius conjunts.

Publicat a Zona Mixta

Vols saber quin temps farà específicament en el partit del Primer Equip de l'Europa, les inclemències del temps dins la zona geogràfica on disputarà l'encontre i la 'méteo' durant els minuts que dura el matx? No et perdis la previsió a la carta de Méteo Gràcia.

Publicat a La Prèvia

acidH TEB FederacioAcell