agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Vint-i-una sessions per preparar la lliga

24 Juliol 2017 Redacció
Ruben Canelada en primer pla en una sessió d'entrenaments Ruben Canelada en primer pla en una sessió d'entrenaments Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa suma avui una setmana des de l'inici d'una preparació de pretemporada progressiva fins a l'inici del campionat regular de Tercera Divisió.

Passades sis sessions d'entrenaments, el Primer Equip afronta la primera setmana de partits, el primer aquest dimecres (de caràcter amistós) a Sant Boi, al Joan Baptista Milà a partir de les 20 hores. El proper dissabte, primer compromís oficial disputant la Copa Catalunya a partit únic a casa i contra l'Ascó (19 hores). Pel camí, quatre sessions d'entrenament per la tarda: dilluns, dimarts, dijous i divendres.

Aquest mateix pla tindrà lloc la següent setmana, ja primera d'agost, amb entrenaments dilluns, dimarts, dijous i divendres i partits de la fase de grups del Torneig d'Històrics el dimecres dia 2. Si l'equip passa ronda, dissabte dia 5 jugarà les semifinals. A partir d'aquí, aquests mateixos dies d'entrenament es repetiran la següent setmana, fins arribar a la darrera de pretemporada, on ja hi haurà entrenaments amb la planificació pròpia de la lliga, entrenant de dilluns a divenres amb el dimarts (en aquest cas dimarts 15 d'agost) com a dia de descans.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics