Imprimir aquesta pàgina

'Santa Mònica'!

10 Gener 2016 Fran Capell
Celebració del gol del triomf Celebració del gol del triomf Josep Maria Clemente

El Femení A ha guanyat per 0 a 1 al San Gabriel en un partit que ha tingut una part per cada equip. En la primera, l'Europa ha estat desconegut i mancat d'idees. A la segona, ha portat les regnes. La portera Mònica, decisiva.

Lliga, Jornada 13 · Segona Divisió grup III · 10/01/16 · 12:30 hores

SAN GABRIEL
0 - 1 EUROPA

El San Gabriel, necessitat de punts, ha sortit disposat a posar les coses difícils al conjunt escapulat. Ja en el primer minut, passada llarga a l'espai que ha sorprès la defensa visitant i Carla Ventura, en un mà a mà amb Mònica, ha vist com aquesta refusava el seu xut. L'Europa no sortia del seu camp i les ocasions del San Gabriel eren contínues. Al minut 7, un córner molt tancat l'ha desviat Mònica i ha evitat el gol olímpic.

Al llindar del quart d'hora, la portera escapulada ha sortit a rebutjar una pilota fora l'àrea que li ha caigut a Tania qui, veient Mònica avançada, ha xutat des de lluny a porteria buida. Per sort, la pilota ha sortit desviada. La primera aproximació del Femení A escapulat ha arribat al minut 18, quan Laia Castilla, de lluny, ha posat a prova Noelia. Cinc minuts després, una altra ocasió claríssima pel 'Sanga'. Aquest cop Andrea Granados s'ha plantat sola davant Mònica, que ha tornat a aturar. A la següent jugada, altre cop la davantera del Sant Gabriel ha vist com Mònica ha posat la punta dels dits per refusar córner un xut creuat. El domini de l'equip de Sant Adrià era total i l'Europa no aconseguia trobar remei per aturar-ho. Al minut 40, Anna Sitjà ha provat des de la frontal sorprendre Noelia però aquesta, en dos temps, s'ha fet amb la pilota.

La segona part ha començat amb el gol escapulat. Abril s'ha trobat amb una pilota a l'interior de l'àrea gran i, veient la portera local lleugerament avançada, ha xutat a l'escaire dret. Aquest gol ha fet agafar confiança a l'equip gracienc i les ocasions s'han fet presents. Tres minuts després del gol, Clara, per velocitat, s'ha trobat davant Noelia i aquesta, atenta, ha rebutjat el xut. Tot seguit, Andrea Porta ha rebut una bona passada de Laia Castilla, però la portera local ha sortit als seus peus per desfer el perill.

L'Europa ha passat a ser el gran dominador del matx i el San Gabriel només ha aconseguit portar perill en accions a pilota aturada. Clara ha pogut sentenciar al minut 74 però ha xutat forçada degut a l'oposició de la seva defensora. Els darrers minuts han estat de força joc irregular per part dels dos. El marcador no s'ha mogut.

SAN GABRIEL: Noelia, Esther Solà, Maria Ramos, Laura González, Natalia, Marta Campanales, Tania (Júlia Roca, 57’), Monica Orteu (Anna Ramos, 68’), Abril Rodríguez, Carla Ventura i Andrea Granados.

EUROPA: Mònica, Kaky, Marta, Eybis, Sitjà, Vane, Abril (Laia Rodríguez, 62’), Ana Alcocer (Judith, 64’), Laia Castilla, Clara i Núria (Andrea Porta, 37’).

ÀRBITRE: Carlos López Buendía.