Imprimir aquesta pàgina

Excessiva golejada

Excessiva golejada Una acció del duel disputat ahir al matí a l'estadi

El Femení A va caure derrotat per 2 a 5 davant l'Estartit en partit jugat al Nou Sardenya. Les escapulades van sortir amb intensitat al camp i van jugar uns bons primers deu minuts, on van gaudir de fins a tres ocasions de gol, la més clara d'elles un llançament al travesser de Granados.

Lliga · Jornada 11 · 06/12/14 (12 H) · Estadi Nou Sardenya · Redacció

EUROPA 2 - L'ESTARTIT 5

Va ser l'Estartit, però, qui en la seva primera arribada a l'àrea es va avançar amb gol de Saray. El gol no feia justícia al que s'estava veient sobre el terreny de joc. L'Europa va empatar al minut 19 amb gol de Teixi, rematant de cap un llançament de falta lateral de Vane. Amb empat a un gol es va arribar al descans. A la represa, novament l'Europa es va fer amb el domini del joc, i novament l'Estartit es va avançar amb gol de Rebe a la sortida d'un llançament de cantonada.

Poc va trigar l'Europa a reaccionar: Pili Porta dins l'àrea definia amb encert sobre la sortida de Rebeca. Però l'Estartit, només dos minuts després, va sorprendre la defensa gracienca amb una ràpida contra i el gol de Lauri va ser un cop dur per les escapulades, que ja van baixar els braços. Fins al final del partit, baixa intensitat escapulada i ràpids contratacs visitants per rubricar un excessiu 2 a 5 final. L'Europa s'allunya de la zona alta de la classificació amb aquestes dues derrotes consecutives.

EUROPA: Mònica, Alba, Teixi, Marta, Mar (Kaky, 79'), Vane, Pili Porta, Anna Sitjà (Carla, 63'), Andrea Porta, Granados (Clara, 60') i Núria (Sango, 60').

L'ESTARTIT: Roberta, Rebe, Clara (Berta, 64'), Glòria, Sofi, Gemma (Andrea Cabrera, 80'), Carla (Judit, 90'), Andrea Agudo, Saray, Rocio i Lauri.

ÀRBITRE: Galera Serrano.

GOLS: 0-1 Saray (11'), 1-1 Teixi (19'), 1-2 Rebe (57'), 2-1 Pili Porta (62'), 2-3 Lauri (64'), 2-4 Andrea Agudo (76'), 2-5 Judit (83').