Imprimir aquesta pàgina

Empat a casa del campió de l'any passat

27 Agost 2015 Redacció
Torrentbó, autor del gol gracienc Torrentbó, autor del gol gracienc Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Filial de l'Europa segueix realitzant la seva particular pretemporada d'estiu. En el quart compromís amistós, l'equip dirigit per David Vilajoana va empatar (1-1) a domicili contra el Fontsanta-Fatjó, el campió de grup l'any passat a Tercera Catalana.

Amistós · 26/08/15 · 20:15 hores

FONTSANTA-FATJÓ 1 - 1 EUROPA

Un dels jugadors que ha fet la pretemporada amb el Primer Equip, Torrentbó, feia el 0-1 en un d'aquells minuts que s'acostuma a dir psicològics, a poc del descans del partit. No obstant, el local Leal, passat el quart d'hora de la segona part del matx, va transformar el gol del definitiu empat a un gol, marcador que ja no es va moure.

L'Europa B jugarà el proper dia 29 al camp del Júnior (18 hores) el seu proper compromís.

La fitxa tècnica · Acta de la FCF

FONTSANTA-FATJÓ (equip inicial): Gilabert, Coma, Erik, Delgado, Hinojo, Gaitan, Giraldez, Agredano, David Vázquez, Leal i Saavendra... Banqueta: Vega, Óscar Sánchez, David Díaz i Cala.

EUROPA (equip inicial): Edu, Cuadrado, Fidi, Chispas, Néstor, Xavi Camps, Torrentbó, Valdés, Ferran, Rodón i Alberto... Banqueta: Lozano, Blanes, Antonio, Guillem, Guti, Kevin i Borrull.

ÀRBITRE: Rubén Serrano Moreno.

GOLS: 0-1 (Torrentbó, 43'); 1-1 (Leal, 62').