agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 19 i 20 de gener

18 Gener 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Collerense - EUROPA
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 15
Dia: Diumenge 20 de gener
Hora: 11:30

Després de donar la gran campanada de la temporada provocant la primera derrota del Seagull al campionat, fins ara intractable líder de la categoria, el Femení A de l'Europa buscarà aprofitar la pujada d'ànims que això suposa per intentar sumar la segona victòria consecutiva contra un altre rival molt i molt dur, un Collerense que ara mateix ocupa la quarta posició del campionat, darrera de les que faciliten l'ascens a la nova categoria de plata del futbol estatal. L'equip balear es troba vuit punts per sobre l'Europa. Les gracienques tenen al davant un dels últims trens per intentar classificar-se en aquella zona de la taula a final de lliga. L'equip, però, afrontarà el repte amb moltissimes baixes i dubtes per lesió: Ari, Eybis, Nany, Clara, Laia, Xiki, Moyano, Farreras, Pili Porta i Granados.


EUROPA B


Partit: Young Talent - EUROPA
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 18
Dia: Dissabte 19 de gener
Hora: 18:00

L'Europa B intentarà seguir sumant en aquest 2019, a poder ser de tres en tres, en l'inici de la segona volta del campionat. Jugarà de nou a domicili com la setmana passada -per efectes del gir del calendari- i ho farà davant un dels tres equips contra els quals ha aconseguit un triomf a la primera volta, el Young Talent de Badalona. De fet, el rival dels escapulats és l'immediat classificat per damunt (amb tres punts més) i primer i principal esglaó a pujar per començar la remuntada per salvar la categoria. Pel que fa a la convocatòria, no es podrà comptar amb Marc Vicente, Albert Grau i Pepe.


JUVENIL A

Partit: Mallorca - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 20
Dia: Dissabte 19 de gener
Hora: 12:00

Gran partit el que es veurà a Mallorca entre el conjunt vermell (cinquè classificat) i l'Europa (quart) a dalt de tot de la Divisió d'Honor. L'encontre es disputarà en un horari poc habitual per a la categoria juvenil, tot just aquest dissabte al matí, a les dotze. Sobre la gespa, dos dels equips que menys partits han perdut aquesta temporada. De cara a plantejar la convocatòria, el tècnic europeista, Gonzalo Riutort, no podrà comptar amb Lupon, Arru, Thiago, Pau i Llava. L'equip tindrà el dubte fins a darrera hora de la disponibilitat, o no, d'Ivan Ariel.

 

 

acidH TEB SpecialOlympics