Notícies

El Campus de Tecnificació del CE Europa arriba avui al seu darrer dia. Repassem com s'ha celebrat l'edició d'aquest any.
Com és una jornada del Campus d'Estiu del club? Us oferim una petita peça audiovisual i un recull d'imatges al Nou Sardenya.
Ja roda la pilota del Campus d'Estiu 2020 del CE Europa. Aquest matí el Nou Sardenya ha obert les portes a l'esport i la diversió!
El Campus Femení del Club Esportiu Europa ha registrat un gran demanda de places. Només queden les darreres places disponibles.
Des del club ja s'està contactant amb les famílies per a notificar les modificacions i confirmar les pre-inscripcions registrades.
El Club Esportiu Europa obre les preinscripcions pels seus campus estiuencs que, enguany, tindran fins a tres modalitats diferents.
Són setmanes d'incertesa en vistes al futur de la normalització de les diferents activitats socials, laborals i esportives. El Campus, en 'stand by'.
Un any més, el CE Europa posa en marxa un Campus per Setmana Santa, enguany del 6 al 9 d'abril. Aquí tens tota la informació.
A un dia per finalitzar la primera etapa del Campus d'Estiu (torna una setmana al setembre) ja es poden baixar les fotos d'equp.
Com viuen els nens i nenes de l'Europa el Campus d'Estiu al Nou Sardenya. Ho podem resumir en un vídeo de poc més d'un minut.

acidH TEB SpecialOlympics