Noves proves determinaran la data del retorn de Cano, qui ja té descartada qualsevol patologia

27 Març 2019 Àngel Garreta
Cano saltant a la gespa en el darrer partit jugat a casa aquesta temporada pel capità Cano saltant a la gespa en el darrer partit jugat a casa aquesta temporada pel capità Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El capità de l'Europa començarà a fer suaus exercicis físics a falta de dues proves més que confirmin la seva disponibilitat competitiva.

Àlex Cano tornarà als terrenys de joc: ho farà o en algun dels partits que resten d'aquesta temporada o ja de cara a la següent pretemporada, segons dictaminin dues proves mèdiques més a les quals s'ha de sotmetre. Les valoracions mèdiques de les proves ja realitzades aquests dies i conegudes avui descarten que el jugador tingui cap patologia cardíaca.

El futbolista, doncs, tornarà a vestir-se de curt per a posar-se al dia a nivell físic en els entrenaments, de forma suau i progressiva fins obtenir els resultats de les proves pendents, les quals serviran per determinar el tipus final de recuperació i el termini de retorn competitiu als partits a curt o mig termini.

 

acidH TEB SpecialOlympics