Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Un recurs federatiu fa saltar 24 hores la proclamació de candidatures a les eleccions

20 Gener 2017
La Junta Electoral just abans de començar l'acte ahir a l'estadi La Junta Electoral just abans de començar l'acte ahir a l'estadi Àngel Garreta

La Junta Electoral del CE Europa va manifestar ahir, davant els socis, el mandat de la FCF de tornar a validar els avals amb interventors.

Passades les 19:30 hores del dijous 19 de gener, data assenyalada al calendari electoral com la proclamació de les candidatures vàlides que poden optar a la presidència del CE Europa, el president de la Junta Electoral, Javier Guillén, va explicar que, per reclamació interposada davant la Federació Catalana de Futbol (FCF), no es podien proclamar ahir les candidatures a president. El candidat Víctor Martínez, emparant-se en els estatuts del CE Europa, va presentar recurs contra la decisió de no permetre un interventor seu en la validació d'avals de l'altra candidatura, la de Guillaume de Bode.

El Comitè d'Apel·lació de la FCF va estimar favorablement el recurs i va instar la Junta Electoral del CE Europa a tornar a efectuar la validació d'avals permetent la presència dels respectius interventors de les candidatures en el recompte de vots de totes dues opcions aspirants. Així, la Junta Electoral va comentar, davant els socis presents a la sala de premsa, que cal tornar a recomptar des del principi i validar o anul·lar (segons el cas de cada paper aportat) les paperetes d'un i altre candidat: les 57 aportades pel candidat Guillaume de Bode i les 115 del candidat Víctor Martínez. Ell tall d'avals vàlids per ser proclamat candidat està marcat en 45 signatures.

La Junta Electoral citarà les dues precandidatures aquest mateix divendres 20 de gener a les 17:30 hores. A la mateixa sala de premsa, a partir de les 19 hores, es tornarà a fer l'acte de proclamació de candidatures esperant, en principi, una decisió final que permeti seguir amb el procés marcat dins la convocatòria d'eleccions.


170120 junta 1
Socis i precandidats presents a la sala de premsa

170120 junta 2
Els tres membres de la Junta Electoral durant les explicacions als socis

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics