Triomf en el primer partit de l'Europa B

19 Agost 2019 Redacció
Inici dels amistosos de pretemporada amb victòria Inici dels amistosos de pretemporada amb victòria Jordi Batuecas

La pretemporada, a nivell de partits amistosos, va començar amb victòria per a l'Europa B, derrotant per 2-1 el Sarrià al Nou Sardenya.

Amistós · 18/08/19 · 19 hores

2
- 1
SARRIÀ

Amb molts jugadors a prova i en un matx típic de pretemporada per agafar automatismes, l'Europa B es va imposar per la mínima diferència. A la primera part, poques combinacions i imprecisions. Amb tot, Younes va fer una gran jugada personal finalitzada amb un xut a l'escaire de la porteria. També el Sarrià va replicar amb un xut a la fusta.

Només començar la represa, Li Su, entrant en diagonal i rematant de cap, va obrir el marcador. Posteriorment, Caldú va assistir Roldan, qui va xutar sobre el cos del porter i, en el refús, va enviart el cuir a la fusta. Roldan, però, es va treure el mal regust fent el 2-0 al minut 75. Al darrer sospir, una centrada amb falta d'entesa de la defensa i el porter va acabar amb el gol dels visitants que va tancar el 2-1 final al marcador.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

EUROPA: Lluís, Yuto, Miró, Pol, Kengo, Àlex Gràcia, Younes, Osorio, Carlos, Èric i Dias... Van completar la convocatòria i el partit: Caldú, Javi, Li Su, Pau, Vilajosana, Ricard Vidal, Roldan i Tomàs.

SARRIÀ: Adrià, Jordan, Marc Fernández, Víctor Pérez, Àlvar, Pol, Pablo, Àlex, Marc Ribera, Ignacio i Lluís... Van completar la convocatòria i el partit: David, Javier, Carles, Francesc, Albert, Roger, Vladimir, Francesc Xavier, Víctor Lacambra, Bernat i Pau.

ÀRBITRE: Xavier Montava Baqué (Barcelona), assistit per Carlos Penas Oliva i Raid Houms Acdi (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Àlex Gràcia i Yuto (Europa) i a Pol i Bernat (Sarrià).

GOLS: 1-0 (Li Su, 46'); 2-0 (Roldan, 75'); 2-1 (Albert, 90').