agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La reforma dels estatuts enceta la seva recta final

09 Setembre 2014
La reforma dels estatuts enceta la seva recta final Imatge de part dels membres de la Comissió quan aquesta es va constituïr el 24 de gener d'enguany

Les oficines del CE Europa van acollir ahir una nova reunió de la CRE (Comissió de Reforma dels Estatuts). Els socis integrants de la mateixa van acabar de discutir el redactat dels darrers articles i en breu prepararan un esborrany que se sotmetrà a diferents tràmits de valoracions.

En primer lloc, el text final sorgit de la proposta de la CRE passarà per la Junta Directiva, qui podrà proposar canvis i modificacions. Superat aquest termini, el text tornarà a la CRE, que serà en darrera instància qui aprovarà o no la incorporació d'aquestes modificacions de forma independent i amb màxim poder de decisió.

Superat aquest punt, el text final consensuat pels membres de la comissió passarà a disposició i consulta del soci del CE Europa, que podrà presentar les esmenes oportunes per acabar sotmetent el text a consulta i aprovació general en una assemblea extraordinària. És intenció de la CRE que aquesta presentació final per donar valor legal i oficial al text definitiu tingui lloc a finals d'aquest mateix any, tal com va sorgir del mandat dels socis en la darrera Assemblea General Ordinària.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters