Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

La Junta Electoral proclama dos candidats a les eleccions del proper 29 de gener

20 Gener 2017 Redacció
Moment de la proclamació dels candidats Moment de la proclamació dels candidats Àngel Garreta

La sala de premsa del Nou Sardenya ha acollit la proclamació de Guillaume de Bode i Víctor Martínez com candidats oficials a president.

Javier Guillén, president de la Junta Electoral, ha intervingut per explicar que els membres de la mateixa han acceptat la proposta de Guillaume De Bode i els seus socis acompanyants dins la candidatura (3 en total comptant el candidat) i la proposta de Víctor Martínez i els seus socis acompanyants dins la candidatura (9 en total comptant el candidat), validant així una de les dues parts necessàries d'aquest procés per ser proclamat.

La segona part d'aquest procés fa referència a la validació de les signatures de suport dels socis a la presentació d'aquestes candidatures, un tall marcat en 45 avals. En aquest sentit la Junta Electoral ha manifestat que les 115 butlletes presentades per Víctor Martínez són completament vàlides, sense anul·lacions. Entre les 57 butlletes presentades per Guillaume de Bode n'hi ha una nul·la i, entre les 56 restants, 36 que presenten defecte de forma: absència de membret amb l'escut del club, de la data de signatura del soci avalador o bé totes dues coses a la vegada, segons ha explicat el president de la Junta Electoral.

En vot col·legiat dels tres membres de la Junta Electoral, amb resultat de 2 vots contra 1, s'ha decidit acceptar aquestes butlletes com a vàlides argumentant que preval la intenció de fons del soci signant a donar suport a la candidatura malgrat el defecte de forma. Així, a les 00:00 d'aquesta nit començarà oficialment la campanya electoral i es podran exposar i explicar candidatures i programes i realitzar tots els actes i trobades amb socis que convingui fins el dia 27 a les 23:59 hores. El dia 28 de gener serà dia de reflexió i el 29 de gener les votacions, al Nou Sardenya, de 10 a 16 hores a la sala de premsa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics