Imprimir aquesta pàgina

L'Europa començarà la lliga... descansant!

16 Setembre 2020 Redacció
El Vilafranca, primer rival a la lliga i a casa El Vilafranca, primer rival a la lliga i a casa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Ja es coneix el calendari de partits del Primer Equip masculí del CE Europa. Es comença sense rival i s'acaba a casa amb el Santfeliuenc.

La primera fase del subgrup 5A (22 jornades) s'iniciarà el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre, però en tractar-se d'un subgrup (igual que el B) d'onze equips, sempre hi ha un equip que descansa cada jornada i és l'Europa el primer de tots en fer-ho.

Així doncs, l'equip dirigit per David Vilajoana no s'estrenarà en partit oficial fins el cap de setmana del 24 i 25 d'octubre, rebent a casa el sempre complicat Vilafranca. El primer desplaçament serà a la jornada 3, visitant a la Pobla de Mafumet a inicis de novembre.

Aquesta primera fase de la lliga finalitzarà el 28 de març amb la visita al Nou Sardenya del Santfeliuenc. L'altra jornada de descans, la corresponent a la segona volta, serà la del cap de setmana del 16 i 17 de gener del 2021.

Podeu clicar a continuació per a consultar el calendari complet.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes