agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'estadi comença a canviar d'aspecte per les obres

05 Agost 2014

El Nou Sardenya ja suma set dies d'obres. El recinte, inoperatiu durant la resta d'estiu per a la pràctica d'entrenaments i partits, es troba en plena fase de resolució dels problemes de filtració d'aigua a les instal·lacions inferiors. El termini previst de finalització, el 28 de setembre.

Ahir el president del club, Guillaume de Bode, va fer una visita al recinte i va xerrar amb el cap d'obra per després atendre els mitjans de comunicació. El president remarca que "aquestes obres no són cap benefici per l'Europa. No es guanya res quant a equipament o millores pràctiques del recinte. Segurament quan tot torni a la normalitat, poc semblarà des de lluny que l'estadi hagi patit cap obra, però aquesta és necessària a nivell estructural de tota la instal·lació, no només per l'Europa, sinó també pels aparcaments i el gimnàs". Quant al termini, el president afirma que "els responsables de tots els àmbits tècnics i municipals asseguren que el Nou Sardenya serà practicable a partir del 28 de setembre".

El club treballarà ara per intentar aprofitar la reforma per, un cop resolt el problema, intentar guanyar espai pel rectangle de joc, si bé no de línia a línia de banda o de fons, sinó en la distància entre aquesta i la barana (o tanques publicitàries) delimitadores del recinte. Si l'opció és viable, segurament el Nou Sardenya guanyi una mica més d'amplada i llargada i les banquetes dels tècnics i jugadors suplents passin a integrar-se dins la grada, a l'estil de la Premier League anglesa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters