Golejada per a apropar-se a l'estrena en lliga

25 Setembre 2022 Redacció
Rio intenta treure el cuir a una rival en el duel d'aquest matí Rio intenta treure el cuir a una rival en el duel d'aquest matí José Botello

El Filial femení europeista no ha tingut cap problema per imposar-se aquest matí al juvenil del Sabadell per un clar 1-7.

Pretemporada · 25/09/22 · Complex Olimpia · 11:15 h.

SABADELL juvenil
1 - 7 EUROPA

Dominant el joc i el partit des del principi, l'Europa s'ha imposat ja des dels primers instants del matx. De fet, Àlex ha estrenat el compte golejador de les gracienques al minut 6: Anabel ha marxat en profunditat i ha centrat per a la rematada a gol d'Àlex. Al minut 24, canvi de rols, centrant Àlex per a la definició d'Anabel.

En tres minuts, han caigut el citat gol del 0-2 i també el 0-3 i 0-4: al minut 26 Clau ha fet diana després d'una passada de Montse i, només un minut més tard, la pròpia Montse ha fet diana rebent el cuir de la capitana Anabel. El gol de l'honor arlequinat ha arribat fruit d'un error defensiu on Abril s'ha quedat sola davant Arantxa i no ha perdonat.

Amb tot, l'Europa no ha deixat d'insistir en intentar ampliar la diferència de gols i han arribat els tres darrers del matx. Clau ha aprofitat un mal refús de la defensa per fer el cinquè i Laia ha fet el sisè al minut 58. Per arrodonir el marcador, Àlex ha rebut una passada en profunditat i no ha perdonat el definitiu 1-7.

SABADELL juvenil: Yaiza Vela, Lucía, Maria, Júlia Alací, Yaiza Sánchez, Natalia, Abril, Anna, Elena, Celia i Laia Amat... Han completat l'equip i la convocatòria: Júlia Subirachs, Paula, Laia Oller, Sara, Martina, Alejandra i Nerea.

EUROPA: Arantxa, Núria, Laia, Botello, Júlia, Anabel, Àlex, Rio, Montse, Clau i Blanca... Han completat l'equip i la convocatòria: Catia, Clàudia Montserrat i Arann.

ÀRBITRE: Reyson Pérez Reyes (Vallès Occidental).

TARGETES: Groga a Lucía (Sabadell juvenil).

GOLS: 0-1 (Àlex, 6'); 0-2 (Anabel, 24'), 0-3 (Clau, 26'); 0-4 (Montse, 27'); 1-4 (Abril, 39'); 1-5 (Clau, 55'); 1-6 (Laia, 58'); 1-7 (Àlex, 71').