Imprimir aquesta pàgina

El Gramenet-Europa B de Segona Catalana no es disputarà per decret federatiu

08 Abril 2022 Redacció
Bahamonde pressiona un rival de la Gramenet en el partit de la primera volta Bahamonde pressiona un rival de la Gramenet en el partit de la primera volta Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

La Federació Catalana de Futbol ha notificat aquest fet a l'Europa a l'espera de la resolució de l'àrea de competició.

El CE Europa ha rebut una notificació de l'ens federatiu que resa el següent: "Us comuniquem que per acord del Comitè de Competició s'ha procedit a la suspensió del partit indicat (article 312 del Reglament General). En breu rebreu la comunicació de la resolució de l'indicat òrgan".

L'article 312 del Reglament General de la competició diu: "Quan per segon cop i successius, en una mateixa temporada, el club incompleixi la seva obligació d’abonar els honoraris arbitrals corresponents en la forma, quantia i condicions que l’FCF tingui establert, serà sancionat amb multa de 40,08 a 400,87 euros. Quan l’incompliment de l’obligació d’abonar els honoraris arbitrals en la forma, quantia i condicions establertes per l’FCF ho sigui per tercer cop i successius, la sanció imposada consistirà en la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l’infractor, cosa que suposarà la suspensió d’aquest partits i la pèrdua dels mateixos per part del club causant d’aquesta suspensió".

D'aquesta manera, l'Europa resta a l'espera de la decisió final del Comitè de Competició sobre l'adjudicació dels tres punts en el partit que hauria d'haver jugat amb la Gramenet però on, segons sembla en la notificació rebuda, el club local presenta problemes en els pagaments arbitrals.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes