Imprimir aquesta pàgina

El Futbol Formatiu tanca la temporada

17 Juny 2022 Redacció
Celebrant el títol de l'Aleví F Celebrant el títol de l'Aleví F Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

A falta de la 'final four' del juvenil A femení a la Copa Catalunya, la resta d'equips federats donen per acabat el curs 21/22.

Com a punt més positiu de la temporada podem ressaltar els tres titols i ascensos de categoria: L'Infantil A masculí ha guanyat la Preferent grup 4 i puja a la màxima categoria, la Divisió d'Honor. L'Aleví F masculí ha sigut també campió i això ha suposat pujar a Segona Divisió aleví. Per la seva banda, el Juvenil B femení ha guanyat la lliga de Segona Divisió grup 4 i ha pujat a Primera.

Els equips que han competit en les màximes categories, com l´Aleví A o Benjamí A masculins també han fet una gran temporada, quedant a la meitat de la classificació, tenint molt mèrit en unes categories sempre dificils. A nivell femení, el Juvenil A s'ha classificat per a jugar la Copa Catalunya (pendent de jugar les semifinals contra el Barça a tancament d'aquest article), acabant la lliga regular en quarta posició.

Tots els equips han fet una bona temporada i han pogut anar creixent i millorant en el dia amb el pas de la competició. Si hem de destacar a dos podriem dir el Cadet C masculí, que ha quedat a tres punts del primer classificat i de l'ascens. També el Juvenil B masculí, on hi ha hagut opcions fins al final per poder pujar a la categoria Nacional. Malauradament, no s'ha pogut salvar la categoria del Juvenil D masculí, que ha competit a Primera Divisió, un equip que ha lluitat fins al final per intentar mantenir la categoria.

Es tanca una nova temporada, amb molt bona feina de tots els equips, amb una gran actitud de treball i de fer equip, i on tothom ha gaudit de defensar l'escapulada pels diferents camps de futbol del nostre país. Fins la temporada vinent!

 

Articles més recents relacionats per etiquetes