Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

De Bode es retira de la cursa electoral

27 Gener 2017
Guillaume de Bode Guillaume de Bode Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La candidatura 'Sumem+', encapçalada per l'expresident Guillaume De Bode, es retira. Víctor Martínez serà el nou president del club.

El fins ara president del club, Guillaume De Bode (mandat 2007-2017) ha enviat una carta de renúncia a la Junta Electoral, als mitjans de comunicació del club i amb destinació a tots els socis i sòcies que, tot seguit, mostrem íntegrament. La retirada de la candidatura converteix automàticament Víctor Martínez en nou president.


Comunicat de Guillaume De Bode

Amics i socis:

Vull comunicar la decisió, meva i dels companys de la candidatura “SUMEM+”, de no continuar el procés electoral 2017 a la presidència del CE Europa. La candidatura ha obtingut tots els avals necessaris i hem rebut nombroses mostres de suport, però després de més de 14 anys de dedicació intensa i entusiasmada al CE Europa, considero que és el moment de retornar a la meva família, amistats i projectes professionals el temps que es mereixen.

Ha estat una etapa emocionant, però l’Europa es mereix una dedicació i una il·lusió que no crec que pugui oferir en el context actual, veient com hi han factors que no formen part de l´esportivitat i són generadors de conflictes. No ha estat una decisió fàcil però sí molt meditada. L’Europa m’ha donat alguns dels millors amics i moments vitals dels darrers anys. Hem viscut amb satisfacció els resultats de tants esforços realitzats per part dels membres de la Junta Directiva, treballadors, entrenadors, jugadors, socis, patrocinadors i amics del club: hem aconseguit durant uns anys de crisis econòmica general una viabilitat econòmica que assegura el futur del club; hem reformat vestuaris als camps del Nou Sardenya i l’Àliga i tenim ja el projecte presentat per canviar la gespa de l´Àliga per aquest any; el primer equip ha estat 4 vegades de forma continuada en play-off i hem guanyat una Copa de Catalunya; hem millorat i modernitzat les oficines i altres instal·lacions del club; hem fet créixer en qualitat i quantitat l’Escola de futbol i el futbol base que acull actualment 1400 nois i noies; hem pogut incrementar l’assistència als partits i el número de socis abonats; hem creat un equip sub-23 que ajudi als jugadors del futbol base a formar-se dintre del futbol amateur; hem promocionat el futbol femení; hem creat amb els membres de la Fundació Europa 2 equips de futbol (Europa-AcidH) per persones amb intel·ligència limitada; hem mantingut categories en la majoria dels equips del futbol base; hem regularitzat la situació laboral dels treballadors i jugadors del club; hem afrontat i pagat els requeriments de l’IBI; hem implementat uns valors educatius de respecte i joc net dintre de la nostre Escola i Futbol Base que són un exemple a seguir per a tothom; hem millorat els canals de comunicació (web, l’Escapvlat, mailings, etc.) amb la societat i els socis; hem creat nous ingressos amb el patrocini “SOCI 1907”; hem aconseguit una implicació i un vincle social i humà amb Gràcia i Barcelona com mai abans havia existit, entre d’altres accions.

Tenim ara grans professionals en el club que garanteixen el futur. En definitiva, hem actualitzat i modernitzat el CE Europa. La meva dedicació com a president i la dels meus companys de la Junta Directiva ha tingut un sol objectiu: estar al servei del Club, sumar, fer créixer i millorar el CE Europa. En aquest sentit vull agrair a totes les persones, entrenadors, jugadors, empleats, patrocinadors i socis que amb la seva qualitat humana han format part d’aquest procés. De forma especial vull donar les gràcies als meus amics i companys en la Junta Directiva per la seva gran feina realitzada: Arturo, Robert, Ferran, Miquel i Josep Ma (EPD). Gràcies a ells hem pogut afrontar i resoldre tots els moments complicats dels darrers 6 anys. Són persones difícils de trobar en el món del futbol. Sempre hem estat oberts a aportacions, suggeriments i fins i tot a crítiques constructives. Totes les persones que ens han fet arribar les seves opinions han participat en la construcció d’aquest nou Europa modern. Però també hem viscut i rebut altres actituds destructives, obsessives i poc clares en les seves intencions. Considerem que l’Europa ha de ser un punt de trobada per sumar i millorar esportivament, humanament i socialment per a tots els socis, jugadors, tècnics, col·laboradors, patrocinadors i familiars. Tots junts sumem!

Vull demanar disculpes als socis que m’han confiat els seus avals, la seva estima, però estem convençuts que entendran la meva decisió i em poso a la seva disposició per explicar de forma més detallada les raons. Lògicament hem intentat defensar el dret a la confidencialitat i privacitat dels avals i votacions davant la Junta Electoral i la FCF. Creiem que la celebració d’unes eleccions amb dues candidatures és senyal de salut democràtica, però la democràcia no és només la possibilitat de votar entre dues opcions, sinó que requereix també un comportament esportiu i democràtic cada dia, un “savoir faire”. Deixem pas, doncs, a un nou equip amb perfils humans i formes d’actuació diferents a les nostres, dels que confiem que aprofitin l’estabilitat i les possibilitats actuals d’aquest club que estimem. Sort companys!

Per acabar GRÀCIES de tot cor als meus fills Carla, Vivian i Cesc per haver-me donat la possibilitat i la vostra comprensió per dedicar tantes i tantes hores de la nostra vida a l’Europa. Us estimo. Per a mi és un honor i un orgull haver pogut treballar amb il·lusió per l’Europa durant els últims 14 anys! Gràcies per tants bons moments junts! Gràcies a tothom! Molta sort i força Europa! Sempre seràs en el meu cor!

Una abraçada,

Guillaume de Bode

President CE Europa 2007-2017
Vicepresident CE Europa 2003-2007

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics