Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Conveni amb ISL Futbol

10 Març 2016 Redacció
Acte de signatura del conveni a les oficines del club Acte de signatura del conveni a les oficines del club CE Europa

El CE Europa i l'empresa ISL Futbol han signat un conveni per portar jugadors nord-americans a entrenar amb l'Europa, facilitant també a la inversa beques universitàries per anar a estudiar als Estats Units.

ISL, representada a Catalunya per jugadors coneguts al futbol català, alguns d'ells fins i tot amb passat escapulat, té llicència internacional amb altres clubs, com el FC Barcelona, i organitza sessions d'entrenament, visites culturals, amistosos i beques universitàries. Jugadors de l'Europa podrien anar a estudiar i jugar a les lligues universitàries dels Estats Units. El club rep, fruit de l'acord, una compensació econòmica per totes les gestions esportives.

El club explicarà als jugadors juvenils de l'Europa, durant aquest mes de març, les condicions per sol·licitar aquestes beques. Aquesta temporada ja hi ha a Gràcia jugadors nord-americans entrenant i jugant amb diferents equips de base de l'Europa. Els dos recintes esportius escapulats són sovint la seu de sessions formatives d'ISL amb nens vinguts de l'estranger. Fins i tot el vídeo promocional de la companyia a Barcelona, en anglès, incorpora el reclam mediàtic del FC Barcelona però se centra en l'experiència d'un nen que ha visitat Catalunya i juga amb el CE Europa.

A l'acte de signatura del conveni, que va tenir lloc a les oficines del club, hi van ser presents el president Guillaume de Bode, els directius Arturo Ramírez i Ferran Iraola, el coordinador Albert Ametller i, per part d'ISL, Àlex Isern i Pere Segarra. Us deixem a continuació amb el vídeo promocional d'ISL amb presència de l'Europa.No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics