agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Comunicat a favor de l'esportivitat

L'entrenador de base Òscar Belis llegint el comunicat diumenge L'entrenador de base Òscar Belis llegint el comunicat diumenge Àngel Garreta

El passat diumenge 21 de desembre va tenir lloc al Nou Sardenya la presentació de tots els equips federats i escolars del club. Un dels punts de l'acte va ser la lectura d'un manifest representatiu del club, els seus equips, tècnics i jugadors a favor de l'esportivitat i contra qualsevol tipus de violència.

Comunicat del CE Europa, Futbol Base i Escola de Futbol

El CE Europa reitera el seu rebuig a qualsevol tipus de violència en qualsevol àmbit i, en particular, en el món del futbol. El CE Europa es posiciona clarament a favor de l'esportivitat i del 'fair-play'. Donat que no es pot ensenyar allò que no es practica, el nostre club continuarà sent contundent en la defensa, difusió i implementació dels valors propis de l'esport i que formen part del nostre projecte esportiu-educatiu La nostra esportivitat i el nostre 'fair-play' es fonamenten en:

* Reconèixer i respectar universalment les regles del joc independentment de la seva aplicació en un moment donat.
* Respectar els equips contraris en la seva globalitat.
* Rebutjar la victòria a qualsevol preu.
* Mantenir un actitud digna tant en la victòria com en la derrota.
* Comprometre's individualment a fer tot el possible per implementar activament els valors propis de l'esport.

El club espera de tots nosaltres (jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, famílies, aficionats i aficionades) que continuem tenint un comportament esportiu i una actitud permanentment afavoridora del 'fair-play'. L'esport lligat a competitivitat, ja sigui individual (afany de superació) o grupal (esforç compartit) és un excel·lent escenari per implementar els valors de l'autocontrol, l'esperit de superació, la responsabilitat, la col·laboració, l’acceptació de les pròpies limitacions i les dels altres, la tolerància i la solidaritat. Per això:

* La no violència és la llei dels homes, la violència és la llei dels animals.
* La violència és la por als ideals dels altres.
* Ull per ull i el món quedarà cec.

Visca l'esportivitat i el 'fair-play'!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics Footters