Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Activitats europeistes per Festa Major

10 Agost 2016 Redacció
L'Europa segueix ampliant la seva presència social gracienca L'Europa segueix ampliant la seva presència social gracienca Festa Major de Gràcia

L'Europa participarà enguany de la Festa Major de Gràcia amb presència a la Vila en forma d'activitats i passejada cultural pels carrers.

El mes d’agost, a Gràcia, és sinònim directe de Festa Major, la festa de carrers més famosa del país. Del 15 al 21 d’agost els carrers de la Vila modifiquen el seu aspecte per donar pas a una sèrie d’activitats per a tots els gustos i edats a peu d’asfalt. Enguany, l’Àrea Social de l’Europa ha donat un pas endavant per seguir difonent el nom del club dins els diferents esdeveniments socials i culturals de Gràcia.

Fa uns mesos el club va desfilar repartint caramels per Sant Medir i enguany tindrà activitats pròpies a peu del carrer gràcies a la col·laboració dels membres i veïns del carrer Progrés. Així, el divendres 19 d’agost al matí, el club ha programat una sèrie d’activitats lúdiques per a tota la família. S’iniciarà la festa escapulada a les 10:30 hores amb jocs infantils i juvenils: campionat de futbolí, joc de punteria xutant a porteria i taller de dibuix i pintura d’elements escapulats. A les 12:30 hores hi haurà un vermut popular amb ‘swing’: ball de DJs de SwingCats i vermut de Festa Major. Totes les activitats estan organitzades per l’Àrea Social del CE Europa en col·laboració amb el propi club, la Comissió de Festes del Carrer Progrés i Barcelona SwingCats.

Com a part de la implicació europeista dins la Festa Major de Gràcia, les plantilles més representatives de l’entitat a nivell sènior, els primers equips masculins i femenins, faran una passajada social i cultural per alguns carrers, places i racons de Gràcia i recorreran bona part dels carrers guarnits. L’acte tindrà lloc el dimarts dia 16 a les 18:30 hores, sortint des de la Pl. Rovira i passant per Providència, Verdi, Perla, Plaça de la Vila de Gràcia, Progrés, Llibertat, Pl. Raspall, Puigmartí i Joan Blanques. Jugadors i jugadores aniran vestits amb l’equipació oficial de passeig.


160810 festamajor 1

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics