Quina bogeria de gols i calor!

18 Agost 2019 Àngel Garreta
Varona en un moment de la segona part Varona en un moment de la segona part Àngel Garreta

L'Europa, en el seu segon partit consecutiu del cap de setmana, s'ha imposat a la Damm (3-5) en un matx jugat aquesta tarda al Feliu i Codina.

Amistós · 18/08/19 · 17 hores · Mpal. Feliu i Codina · 75 espectadors

DAMM
3
- 5

La pretemporada és un període atípic dins la lògica d'una temporada de futbol, on qualsevol pot derrotar a qui rarament derrotaria en lliga o a la inversa, ensopegar. També es poden veure partits amb vuit dianes o gols d'Alberto des de més enllà del mig del camp. Tot això sense fondre's per extrema calor a les cinc de la tarda.

El sac de gols del partit Damm-Europa ha començat d'hora, amb una diana de Castell després d'una centrada d'Àlex Cano. Sota una calor gairebé asfixiant, els dos equips han patit aquestes condicions i això s'ha traslladat al joc. Al minut 27, falta directa d'Aitor, directa a l'escaire, impossible d'aturar per Marc Priego.

Gairebé deu minuts més tard, un córner de David Jiménez ha estat rematat de cap per Àlex Cano al fons de la xarxa. Quan l'Europa estava encara celebrant l'1-2, Aitor ha tornat a marcar per la Damm menys de seixanta segons després, deixant l'electrònic en 2-2, resultat que ha acompanyat els equips al descans.

Als tres minuts de la represa s'ha vist el gol d'aquesta pretemporada en clau europeista. Alberto, des de més enllà de la línia del mig del camp, ha vist avançat el porter Àlex Ruiz i ha etzibat una vaselina que s'ha convertit en el 2-3. Sense donar temps de reacció a la Damm, Sergi Pastells, en acció personal ofensiva, ha fet el 2-4 ajustant un xut des de la frontal a la base del pal. Al minut 66, Xavi Lao ha centrat per la dreta i Alfons Serra, sense oposició al segon pal, ha fet el 2-5.

El marcador semblava definitiu però en la, literalment, darrera acció del partit, el local Genís s'ha marcat una extraordinària jugada individual regatejant tothom i entrant a l'àrea per a, sobre la sortida d'Uri Vives als seus peus, col·locar el cuir al fons de la xarxa, signant així el vuitè gol de la tarda i el 2-5 definitiu.

DAMM: Àlex Ruiz, Adrià, Nicolás, Aarón, Marc, Ivan, Aitor, César, José Enrique, Martí i Alhaji... Han completat la convocatòria i el partit: Arnau, Àlex Túnez, Martí, Àlex Serradell, Carlos, Genís, Jordi, Antonio, Tijan, Joan i Alejandro.

EUROPA: Marc Priego, Sergi Pastells, Castell, Àlex Cano, Gabi López, Uri, David Jiménez, Alberto, Sergi Monsó, Alfons Serra i Jordi Cano... Han completat la convocatòria i el partit: Guillen, Uri Vives, Varona, Miki Puerto, Josa, Kilian, Li  i Xavi Lao.

ÀRBITRE: Marc Oltra Sáez (Barcelona), assistit per Èric Mateos Sánchez i Albert Payan Torres (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Castell, 4'); 1-1 (Aitor, 27'); 1-2 (Àlex Cano, 36'); 2-2 (Aitor, 37'); 2-3 (Alberto, 48'); 2-4 (Sergi Pastells, 52'); 2-5 (Alfons Serra, 66'); 3-5 (Genís, 89').

Amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de la convocatòria: Prats, Joel Jorquera, Martínez i Guti (molèsties musculars) i Albert Martí (motius personals).

Partit disputat amb una elevadíssima calor i una xafogor molt intensa.

L'Europa tanca el tram mitjà de la pretemporada amb dos partits seguits en cap de setmana.