Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Articles filtrats per data: Juny 2017 - ceeuropa.cat
Divendres, 30 Juny 2017 07:59

Pretemporada 2017

En aquest article repassem tots els amistosos, trofeus i diferents partits d'estiu que jugaran Primer Equip, Femení A, Europa B i Juvenil A.

Publicat a Notícies

El fins ara tècnic del Femení B agafarà les regnes de l'equip de Segona Divisió després de la marxa d'Álvaro del Blanco per motius laborals.

Publicat a Notícies

La sort no va caure del cantó de l'Europa al sorteig de l'Històrics. Els graciencs jugaran el dimecres 2 d'agost (inici 18 hores) dins el grup més complicat.

Publicat a Notícies

La banqueta del Filial escapulat seguirà encapçalada pel tècnic que ha aconseguit els darrers ascensos amb el segon equip sènior.

Publicat a Notícies
Dimecres, 28 Juny 2017 07:49

Al costat de la campanya #Orgullosa

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir ahir a la tarda la presentació de la campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol.

Publicat a Notícies

La primera plantilla escapulada incorpora el jove porter Arnau Riera procedent del Sabadell B. Amb ell i Fer queda la porteria gracienca coberta.

Publicat a Notícies
Dimarts, 27 Juny 2017 07:22

Els 20 equips de Tercera Divisió

Finalitzada la darrera ronda del play-off d'ascens a Segona B i acabades les promocions d'ascens, repassem els 20 equips de la categoria.

Publicat a Notícies

El portal web oficial del Club Esportiu Europa entrevista Gonzalo Riutort, nou entrenador del Juvenil A escapulat a la Lliga Nacional.

Publicat a Notícies
Diumenge, 25 Juny 2017 07:33

Primers reforços del Femení A

La portera Ariadna Sáez i la jugadora de banda Carla Moyano, totes dues procedents de l'Espanyol B, primeres incorporacions.

Publicat a Notícies
Dissabte, 24 Juny 2017 09:27

L'Europa rep la Flama del Canigó

La revetlla de Sant Joan va estar marcada per l'acte institucional de la Flama del Canigó, on el CE Europa hi va participar per segon any.

Publicat a Notícies

acidH TEB FederacioAcell