agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Així serà el trofeu 'Sense Límits'

20 Setembre 2016 Redacció
El president De Bode al costat de quatre dels jugadors de l'Europa-ACIDH El president De Bode al costat de quatre dels jugadors de l'Europa-ACIDH Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

A poques hores de la disputa del trofeu Sense Límits (dimecres 21 a les 18:30 hores) us oferim minut a minut com es desenvoluparà.

L'actor i humorista Toni Albà serà el mestre de cerimònies d'aquest trofeu de presentació de l'Europa-ACIDH, el primer equip de futbol gracienc adaptat per a persones amb intel·ligència límit. Aquest serà el 'timing' de l'acte:


TROFEU SENSE LÍMITS

18:30 H - Presentació dels equips participants en aquest ordre: Espanyol Special, Special Barça, Cagliari Calcio i Europa-ACIDH. Parlament d'obertura del president de la Fundació Privada Esportiva Europa.

18:40 H - Servei d'honor a càrrec de Ferran Olivella, exjugador del FC Barcelona (500 partits disputats), capità de la selecció espanyola guanyadora de l'Eurocopa de 1964 i avi de Víctor Fernández, jugador que prendrà part del trofeu amb l'equip de l'Espanyol Special.

18:45 H - Inici, en paral·lel (dos camps en format futbol 7) de les semifinals: Europa-Cagliari i Barça-Espanyol.

19:15 H - Parlaments: 4 jugadors participants (un per equip) i les autoritats representants d'ACIDH, FC Barcelona, ACELL, Fundació Federació Catalana de Futbol i UFEC.

19:25 H - Inici, en paral·lel, de la final del trofeu i del partit pel 3r i 4t lloc.

19:55 H - Entrega de medalles a tots els jugadors i trofeus al 4t, 3r, 2n i 1r classificats. Parlaments de cloenda del regidor de Gràcia i del president del CE Europa.

 

Entrada de franc i possibilitat de donatiu per a beques esportives

El Nou Sardenya tindrà les portes obertes a tots els socis de l'Europa, aficionats, amants de l'esport i curiosos en general que vulguin presentar aquest trofeu tant especial a l'estadi europeista. A l'entrada del mateix es disposarà un mostrador on es podrà fer un donatiu (voluntari) que la Federació ACELL destinarà a beques esportives per a persones amb intel·ligència límit que visquin en un entorn econòmic amb pocs recursos.

 

acidH TEB SpecialOlympics