Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Som de Segona VFO!

14 Abril 2022 Redacció
L'Europa assoleix la segona categoria VFO L'Europa assoleix la segona categoria VFO Europa

L'Europa eSports jugarà a la Segona Divisió de la VFO la pròxima temporada després d'aconseguir un ascens administratiu de categoria.

La categoria de plata de la competició es disputarà a la PlayStation 5, mentre que de Regional fins a Tercera Divisió es jugarà en la consola de l'anterior generació. La Segona Divisió és ja considerada una categoria 'profesional' i per aquest motiu l'Europa es consolida com un dels 20 millors equips del panorama estatal.

Els de Beltry donen així per finalitzada la seva etapa a la Tercera Divisió de la VFO, on s'hi han estat dues temporades en què han aconseguit un cinquè i vuitè lloc respectivament. A més, es tracta del tercer ascens que assoleix la secció en gairebé quatre anys d'existència. Des de Regional, sisena categoria dels eSports de FIFA, fins a la Segona Divisió, passant per Quarta i Tercera. Beltry, com a mànager i jugador, ha estat l'únic integrant present als tres ascensos de categoria.

Aquest ascens posa la cirereta del pastís a la millor etapa dels eSports, on s'ha obtingut el títol de la Quarta Divisió de la VFO, dues permanències meritòries a Tercera, el títol de campions de la tercera divisió del futbol virtual europeu i la presència al primer presencial de la modalitat a Pamplona, juntament amb Osasuna i Levante. Aquests resultats ens han portat, com es va poder veure al Rànquing publicat fa uns mesos, a ser el dissetè millor equip d'Espanya i el 55 de tota Europa.