Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Lliga VPL esdevé el cinquè títol de la temporada!

16 Febrer 2023 Redacció
Cinc títols suma l'equip escapulat a XBOX! Cinc títols suma l'equip escapulat a XBOX! Xavi de la Ossa - CE Europa

Nova nit històrica pels graciencs en una temporada màgica amb cinc títols al sarró guanyant tot el possible.

L'Europa va superar Bane Squad per 0-2 (global de dos partits en una eliminatòria al millor de tres) i es va proclamar campió de la Lliga VPL per primera vegada en la història del club. Aquesta competició és la tercera més important a la plataforma, però la més difícil de guanyar, ja que té una fase regular de 38 jornades i playoffs pel títol de campió. Els de Beltry aconsegueixen d'aquesta manera el triplet de lligues nacionals, que són les competicions que marquen la regularitat durant la temporada.

A la fase regular, els europeistes van aconseguir la segona plaça després d'una lliga irregular on van cedir més punts dels que pensaven, tot i arribar a les 84 unitats finals. Niom va ser el campió d'aquest primer tram de campionat. Ja als playoffs els de la Vila de Gràcia es van mostrar intractables; victòria als quarts de final davant Alandalu Gaming (2-0), triomf i exhibició a les semifinals contra Bl4ck Arrow (2-0) i contra Bane Squad, equip que va donar la sorpresa eliminant el campió de la fase regular a les semifinals. Els escapulats es van imposar amb dues victòries solvents per 0-2 i 2-1 amb especial emoció en aquesta última, que va acabar amb un golàs de Santi clavant una falta des de 25 metres a l'escaire gairebé en l'últim minut del temps reglamentari.

Si parlem de registres individuals, Tusmu acaba com a màxim golejador de l'equip amb 23 dianes, seguit de les 17 de Santi. Fer i Beltry empaten a 13 a la tercera posició i cal destacar també el paper del mig del camp format per Ibiza, Muf, Blond, Luis i Melo i a la defensa on Kuentin, Krillin i Nesta han estat intractables completant aquesta línia amb Legolas, el porter escapulat.