Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa, al sostre competitiu dels eSports

18 Març 2022 Redacció
Un creixement sensacional en menys de 4 anys Un creixement sensacional en menys de 4 anys

La nova temporada virtual que començarà el proper dilluns 21 de març signficarà un pas històric pels eSports del club.

L'equip capitanejat per Beltry, únic supervivent de la plantilla fundacional del 2018, debutarà finalment en l'elit dels eSports de FIFA a PS5. El camí ha estat llarg. La categoria regional de la VFO va ser la primera pedra en un viatge ple d'obstacles. Allá es va aconseguir l'ascens després d'acabar segons a la lliga i de superar fins a cinc rondes de play-off per a pujar a la Quarta Divisió. A la nova divisió, els escapulats s'hi van estar 4 temporades (dos anys en temps real) fins que en la campanya 20/21 es va aconseguir el titol de lliga i l'ascens a la Tercera Divisió estatal.

Ara, després d'un altre any natural a la categoria de bronze, els europeístes han tornat a aconseguir un ascens i ja son a la categoria de plata de les competicions. La Segona Divisió de la VFO o VPG, on els escapulats competiran aquesta propera temporada, es juntarà amb les categories més altes de la PLG i la ACF. Els rivals habituals també canvien... i molt!. Levante, Sporting, Osasuna, Espanyol, Valencia, etc. a més dels millors equips 'gaming' de eSports de tot l'estat. El que es va viure al presencial serà ara la realitat de cada nit.

L'Europa ja es on es somiava al 2018, i això ha costat moltes nits d'esforç i sacrifici. Aquesta nova temporada, però, ha de ser vista com un premi pels graciencs. Després d'anys competint contra equips de tot el panorama espanyol, ara és l'hora de fer-ho enfront els capdavanters de la modalitat. Gairebé quatre anys després, l'Europa és, per mèrits propis, a l'èlit dels eSports de FIFA a la plataforma de Sony.

Els altres equips del club

Més enllà de l'èxit incontestable de l'equip de PS4, ara de PS5, l'Europa té dos equips més en les mateixes competicions. Sota la direcció de Beltry, els escapulats compten amb un equip encara a PS4, compost en la seva majoria pels jugadors que no han pogut donar el salt a la nova generació de consoles, i XBOX, on la nova plantilla remodelada tractarà de fer un bon paper i, tant de bó, reeditar el titol de subcampions d'Espanya a la PLG.