Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Cara i creu en dos partits molt similars

17 Febrer 2022 Redacció
Temporada vista per a sentència Temporada vista per a sentència

L'Europa eSports de futbol va viure dos partits molt similar amb resultats totalment antagònics l'un de l'altre.

Jornada 23 vs Reds Gaming

En un duel on el rival, Reds Gaming, va arribar només dos cops a porta, els escapulats no van ser capaços de transformar cap de les 9 ocasions de gol de les que van gaudir a la primera part. A la represa, amb una marxa més, els de Beltry van continuar arribant un i altre cop, però en una jugada aïllada l’extrem rival va pentinar cap a l’àrea europeista i el davanter rival no va fallar per fer el 0-1.

Per sort, la reaccio dels graciencs va ser ràpida: gol de Beltry en culminar una gran jugada col·lectiva. Amb l’Europa a dalt buscant el triomf, i dos minuts per sobre del que va afegir l’àrbitre, Reds Gaming va marcar la sentència en una contra de 4 contra el porter. Bernabe, porter escapulat, no va poder fer res per evitar una derrota que fa mal.

Jornada 24 vs BEGA esports

En un partit similar al de la jornada anterior, l’Europa va sortir a menjar-se el rival amb una pressió alta i sense deixar espais entre línies. Això va permetre als graciencs arribar fàcilment a la porteria rival, però el porter local va estar molt encertat.

Per sort, un penal comès sobre Joan el va transformar ell mateix a l'afegit del primer temps per posar el 0-1 a l’electrònic. A la segona part, el cuer va despertar i va estar aprop d’aconseguir un empat que no va arribar. A dues jornades pel final, l’Europa es col·loca amb 34 punts, vuitè a la classificació i salvat del descens.