Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Campions de Primera Divisió VFO Xbox!

30 Gener 2023 Redacció
Campions de la VFO a Xbox! Campions de la VFO a Xbox! CE Europa

Els escapulats de la plataforma de Microsoft continuen protagonitzant una temporada històrica amb un nou campionat.

Després de la conquesta fa una setmana de la VPG Espanya, lliga per excel·lència a Xbox, els graciencs també s'emporten la VFO i s'aconsegueixen treure l'espina de la temporada passada, on es va acabar a quatre punts del campió, el Nàstic de Tarragona. Ara, els europeistes han demostrat la seva millora en tots els nivells i s'han proclamat campions de la màxima categoria estatal de la competició en la lliga més llarga de la història a la VFO (20 equips, 38 jornades) i ho han fet amb rècord de punts, de victòries i de gols a favor. Els de Beltry confirmen així un doblet històric a la plataforma que els proclama bicampions d'Espanya a les lligues nacionals.

Una lliga dominada de principi a final, sense baixar de la primera posició en camp moment fins a ser campions. A més a més, els graciencs han estat campions amb un avantatge de 18 punts respecte del segon classificat i amb un total de 28 victòries, de les quals 12 amb porteria a zero. Cal destacar el paper de tots els jugadors de l'equip, des de Fer, Nesta i Ibiza, passant per Legolas, Kuentin, Fran, Muf, Kika, Nino, Dani, Ferrisuko, Tiger, Melo, Santi, Tusmu, Beltry, Diego i Luis. Entre tots ells, destaca Santi com a màxim assistent de la categoria i la defensa de ferro dels nostres escapulats, comandada per Nesta, Kuentin, Krillin, Muf i Tiger.

Amb aquest campionat, els eSports de l'Europa sumen un nou títol de campió d'Espanya, aquest cop a la lliga amb què va arrencar tot al 2018, la VFO. Amb la Copa VFO -on l'Europa defensarà títol-, la lliga i la Copa VPL -tercera lliga en importància de la plataforma - i la Copa VPG, els nostres poden i volen seguir fent història virtual.