Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Campions d'Espanya d'XBOX!!!

19 Gener 2023 Redacció
Campions d'Espanya a Xbox Campions d'Espanya a Xbox CE Europa

El 18 de gener del 2023 serà sempre recordat amb la coronació d'un projecte 'eSportiu' que va iniciar l'estiu del 2018.

El triomf davant Esencia CF, un dels equips més forts del campionat, per 0-1 amb una gran diana de Nesta va proclamar els escapulats campions d'Espanya guanyant el títol de VPG, la lliga amb més nivell de tot l'estat. És la tercera participació europeista en aquesta competició, les altres dues van acabar amb cinquè i quart lloc respectivament. La tercera és la bona i els de Beltry sumen el títol més important de la secció i que pocs equips tenen a les seves vitrines.

Ha estat una temporada rodona amb només dues derrotes i quatre empats. La resta, tot victòries per guanyar la lliga amb tres jornades d'antelació practicant un joc solidari i vistós i superant constants adversitats. Des de Fer, Nesta i Ibiza, passant per Legolas, Kuentin, Fran, Muf, Kika, Nino, Dani, Ferrisuko, Tiger, Melo, Santi, Tusmu, Beltry, Diego i Luis; tots han aportat el seu granet de sorra per fer possible un campionat que es veia impossible d'aconseguir temps enrere.

De menys a més fins arribar al cim

El campionat va començar amb una derrota contra Al-Andalu (2-0) i de manera molt irregular en els següents partits, fins al punt d'arribar a estar a vuit punts del líder. No obstant això, la millora ha estat evident i l'Europa s'ha mostrat intractable durant tota la campanya essent l'equip més golejador i el menys golejat. Tanmateix, la consecució d'aquesta lliga comporta un important premi econòmic que es repartirà entre els integrants de l'equip. Aquest títol se suma a la Copa VFO aconseguida la temporada passada. El 2023 només acaba de començar i no ho podria haver fet millor.

Som el millor equip de la lliga espanyola a Xbox!