agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La colla d'Els Ben Plantats organitza el seu primer sopar de Sant Medir

06 Febrer 2018 Redacció
Primer sopar de dolça germanor Primer sopar de dolça germanor CE Europa

El dissabte 17 de febrer, a les 20:30 hores a la seu dels Castellers de la Vila de Gràcia, s'organitzarà el primer sopar de la colla europeista.

Després de participar de Sant Medir 2016 com a club convidat, l'Europa va recuperar la seva antiga colla de Sant Medir, batejada amb el nom que va tenir fa gairebé un segle: Els Ben Plantats. El 3 de març del 2017 la nova colla va sortir oficialment a repartir caramels per Gràcia amb entitat pròpia i ara, a les portes de la seva segona edició, organitza el primer sopar de germanor amb presència confirmada del Primer Equip de l'Europa, tant jugadors com tècnics, així com altres jugadors i tècnics de diferents equips de l'entitat.

Aquest sopar tindrà lloc el 17 de febrer a les 20:30 hores a 'Can Musons', l'edifici que és la seu dels Castellers de la Vila de Gràcia (c/ Alzina, 7). El preu del tiquet, obert a socis, simpatitzants, graciencs i públic en general, és de 20€. Es pot comprar, a partir del 7 de febrer, de dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20 hores a les oficines del CE Europa (c/ Secretari Coloma, 140). L'aforament màxim per a aquest sopar és de 100 persones, per la qual cosa les places són limitades.


180206 sopar 1