L'Europa fitxa una estrella dels eSports

14 Març 2019 Redacció
Cone en una entrevista estatal pels mitjans Cone en una entrevista estatal pels mitjans Captura Ubeat

Pot un equip de Quarta Divisió com l'Europa fitxar un dels millors jugador de FIFA de l'estat? Aquest és Cone, la nova estrella de l'equip.

El nou i flamant fitxatge de l’Europa eSports per a la propera temporada a la Quarta divisió de VFO, XxConeexX, o simplement Cone, s'ha classificat entre el 'top 15' del sisè torneig de La Liga eSports en la modalitat de 1v1, jugant amb els equips de Ultimate Team de cada jugador.

El nou jugador gracienc va arribar a aquesta final a quatre després de derrotar, entre d’altres, a Ranerista (jugador de la UD Levante eSports) i desfent-se, a la primera semifinal, de Gravesen, per un global de 3-2. Gravesen és un dels millors jugadors del FIFA a nivell estatal. A la prèvia de la final, però, Cone no ha pogut derrotar a Daniel Aguilar. El jugador de l’Alcorcón ha donat poques opcions al nostre representant europeista.

Aquesta ha estat la primera experiència al més alt nivell per a Cone -a qui veiem a la imatge concedint una entrevista pels mitjans de comunicació espanyols- i estem segurs que no serà l’última. Sens dubte, l’Europa eSports tindrà un jugador famós i mediàtic en aquest entorn la propera temporada. Ni més ni menys que un 'top 15' estatal.