Tot i guanyar la darrera jornada de la VFO per golejada, els escapulats hauran d'esperar per saber si mantenen la categoria actual.

Dies de partits complicats per a l'Europa eSports: aquesta setmana, derrota davant la 'Monta' i empat amb l'Extremadura.

L'Europa eSports va obtenir una gran victòria a camp del tercer, l'FCP eSports, per 0-1 i viu còmode a la taula classificatòria de la VFO.

El Club Esportiu Europa afegeix una xarxa social més al seu ventall i se suma a Twitch, la xarxa especialitzada en videojocs.

L'Europa eSports va caure davant el Córdoba per 0-1 en un partit on els visitants van fer gol en un dels seus tres únics xuts.

L'equip eSports del CE Europa guanya el partit i l'average contra Smilodons però es veuen castigats contra Blackciti FC.

L'Europa eSports es va imposar 2-3 a Rapids Souls Gaming i suma el primer triomf d'aquesta temporada fora de casa.

Els escapulats ja són l'equip que més empata de les 4 primeres divisions de la VFO. Ahir, davant Falcons, taules amb 0-0 al marcador.

Els escapulats virtuals, en l'inici de la segona volta de la VFO, repeteixen el mateix resultat (1-1) contra Mancheste Pity.

Els escapulats van concedir una derrota al Nou Sardenya virtual davant Defuse Club UTD (1-2) deixant escapar els tres punts.