agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Tret de sortida als actes d'homenatge pels 10 anys de la mort d'Albert Musons

Can Musons, com no podia ser a altre lloc, va acollir l'acte Can Musons, com no podia ser a altre lloc, va acollir l'acte CE Europa

El vespre d'ahir dijous va reunir el gruix de la societat civil i cultura de Gràcia per engegar els actes d'homenatge a Albert Musons.

El proper 30 d'octubre del 2017 farà 10 anys que Gràcia va perdre un dels seus millors defensors civils i culturals. El nom d'Albert Musons (1953-2007), periodista, historiador i polític gracienc, és encara avui un dels més respectats i destacats de la darrera meitat de segle a la Vila de Gràcia. La seva implicació esportiva (era molt europeista!) i cultural (dinamitzador com pocs del teixit associatiu) el van fer admirat per totes les entitats, perfils, ideologies i partits polítics.

L'edifici que duu el seu nom va acollir ahir l'acte d'obertura dels homenatges a la seva figura, uns actes on l'Europa hi va ser present amb els directius Eduard Garreta i Ramon Vergés. És intenció dels organitzadors de l'acte -amics i familiars de Musons- publicar els relats escrits pel periodista en les seves estades a Menorca, al costat d'un recull de poemes, editant així 'Cartes des de Menorca' i 'A tota la bona gent que he conegut'. Per a fer-ho es calcula un cost de 7.000€ que es buscarà cobrir amb una iniciativa popular a la plataforma Verkami. Aquest Verkami es farà a partir del 13 de març i amb una durada de 40 dies. Tots els diners recollits que sobrepassin el pressupost es destinaran a una ONG.

Es pot contactar amb la organització dels actes, per a tenir informació més de primera mà o per a aportar idees o col·laboracions, al compte de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , al Twitter: @HomenatgeAlbert i al Facebook: facebook.com/HomenatgeAlbert

170303 musons S