Torrentbó passa pel quiròfan i estarà uns vuit mesos fora dels terrenys de joc

12 Març 2019 Redacció
Així es retirava del terreny de joc Torrentbó el dia de la seva lesió Així es retirava del terreny de joc Torrentbó el dia de la seva lesió Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'extrem gracienc Carlos Torrentbó ha estat operat del lligament creuat del genoll de la cama esquerra, una de les pitjors lesions.

El davanter, procedent aquesta temporada de l'Europa B, va caure lesionat al Nou Sardenya el 24 de febrer en el partit contra el Terrassa. Després de diverses proves avui ha estat sotmès a intervenció quirúrgica tot començant des de ja el seu llarg camí de recuperació.

Pel que fa pròpiament a la lesió, el temps de recuperació s'estima en no menys de 6 mesos. La posterior musculació i recuperació total de la zona a nivell de la pràctica esportiva es calcula en un o dos mesos més, per la qual cosa el futbolista podria estar uns vuit mesos lluny del rectangle de joc, fins aproximadament mitja temporada del proper curs esportiu 2019/2020. Els seus companys d'equip van saltar al Nou Sardenya, en el darrer partit a casa, amb una samarreta d'ànims al jugador europeista, tal com es pot veure en la imatge inferior d'aquest article.

Torrentbó, que diu així adéu a la present temporada, ha sumat un total de 17 participacions en el seu primer any a la primera plantilla, 7 d'elles com a titular. Ha acumulat 662 minuts de joc i ha fet un gol, a la primera volta a casa contra L'Hospitalet.


190312 torrentbo 1