L'aventura a la Copa VFO acaba a la segona ronda

13 Març 2019 Redacció
Plano general del partit disputat ahir Plano general del partit disputat ahir FIFA 19 (captura)

Un Europa Esports sense fortuna va caure 1-0 davant FCP eSports i diu adéu a la seva primera aventura a la Copa VFO del FIFA 19.

El solitari gol de l'equip rival va ser suficient per eliminar l'Europa. La diana, provocada per un error de la defensa gracienca, va tenir lloc quan el partit estava igualat a tot. Una cessió d'un dels centrals a l'interior de l'àrea petita la va aprofitar el rival per posar l'1-0 definitiu en una nit on l'Europa no va saber trobar el seu joc. El resultat posa fi, de manera oficial, a la primera temporada de la història de la secció d'eSports del club.

Després del gol, els de Beltry van anar amb tot a l'atac i fins i tot van estavellar una pilota al pal, però no va haver-hi sort. La valoració de la campanya, però, no podria ser millor: la consecució de l'ascens, un objectiu no pensat, en principi, per a la primera temporada. Assolir-ho deixa en un no-res l'eliminació de la Copa, on l'objectiu era arribar el més lluny possible.

Així doncs, amb la temporada finalitzada, el club aprofitarà les setmanes que queden per l'inici de la següent campanya per a provar jugadors i perfilar la nova plantilla que competirà a la quarta divisió de la VFO a la plataforma de PS4.