agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Europa B: Trenta partits sense perdre!

05 Octubre 2015 Àngel Garreta
Torrentbó en una jugada del darrer partit de lliga a Llefià Torrentbó en una jugada del darrer partit de lliga a Llefià Nicolás Arlanzón

L'equip filial de l'Europa va sumar el passat diumenge 30 partits de lliga seguits sense tastar la derrota -sumant parts de la temporada anterior i l'inici de l'actual curs esportiu-, tota una fita rècord en la història dels segons equips graciencs.

El conjunt dirigit per David Vilajoana va assolir l'ascens a Segona Catalana la temporada passada (segon ascens consecutiu de l'equip gracienc, que militava a Quarta catalana fa dos anys) i va perdre el seu darrer compromís de lliga el 2 de novembre del 2014 a casa contra el Can Buxeres (2-3).

Des de llavors, 30 partits sense perdre, amb 24 victòries i 6 empats, que l'han catapultat des de Tercera Catalana fins a l'actual lideratge en solitari del grup 2 de Segona Catalana. La intenció del club, que va refundar el seu filial la temporada 2012/2013, és que l'Europa B acabi militant més d'hora que tard a Primera Catalana, just per sota, ara mateix, del primer equip dels escapulats. Aquests són els resultats i duels dels 30 partits invicte.

EUROPA B · 30 PARTITS SENSE PERDRE

151006 filial 1