Destacats: 9 i 10 de març

08 Març 2019 Redacció
Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: EUROPA - Espanyol B
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 21
Dia: Diumenge 10 de març
Hora: 17:00

De mica en mica el Femení A escapulat comença a buidar una llarga llista de l'infermeria. Sense estar tothom al cent per cent, és probable que, o bé per aquest partit o bé pel proper, el cos tècnic pugui anar recuperant Eybis, Nany o Laia. Qui torna segur és Joanna, mentre que l'equip presenta el dubte fins darrera hora de Maria Farreras. El derbi, complicat històricament i també per la situació classificatòria actual dels dos equips, es jugarà el diumenge per la tarda a l'estadi gracienc.


EUROPA B

Partit: EUROPA - Parc
Categoria: Segona Catalana
Jornada: 24
Dia: Dissabte 9 de març
Hora: 17:15

Després d'una jornada de descans per Carnaval, l'Europa B buscarà que aquesta pausa no sigui també una pausa de la triomfant ratxa que l'està duent de la penúltima plaça de la taula a la meitat de la classificació. Per encarar aquest partit a l'estadi, l'entrenador Carles Moya no podrà comptar amb Javi i Caldú lesionats i el dubte fins darrera hora d'Albert Martí. De cara a completar la convocatòria cap la possibilitat que el cos tècnic acabi comptant amb algun jugador juvenil.


JUVENIL A

Partit: Lleida Esportiu - EUROPA
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 26
Dia: Dissabte 9 de març
Hora: 18:00

Sense cap tipus de pressió i buscant d'acabar la lliga en la classificació i número de punts més alts possibles, el Juvenil A es desplaçarà al Municipal Gardeny per intentar l'objectiu de la victòria. L'encontre es jugarà aquest dissabte a la tarda i com és habitual al llarg de tot aquest curs esportiu, el cos tècnic encapçalat per Gonzalo Riutort no podrà comptar amb els lesionats Arru, Thiago, Pau i Lupón. Per la seva banda, Juncà serà dubte fins a darrera hora.