agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Comença la lliga pels eSports

05 Novembre 2018 Redacció
Comença l'hora de la veritat pels eSports Comença l'hora de la veritat pels eSports CE Europa

Els escapulats arrenquen aquesta nit la temporada oficial a la VFO (Virtual Football Organization), dins la lliga Regional AS.

A les 23:10 hores d'avui 5 de novembre del 2018, l’àrbitre xiularà l’inici del camí de l’Europa en aquesta competició, per la qual porta més de tres mesos de preparació des de la seva fundació. Després d’una pretemorada d’alts i baixos propis de la creació d’un equip des de zero, l'equip dirigit per Beltry debutarà davant el Salmorejo FC VFO.

L’Europa competirà dins d’un grup amb rivals amb certa experiència a la modalitat, destacant entre tots d’ells Summirgaming, Real Champions o UD Canetense, equips amb més d’una temporada a la competició i que posaran les coses difícils als graciencs. L’objectiu, però, està en fer playoff i lluitar pel campionat fins al final.

Així doncs, aquesta nit a les 23:10, i pel canal oficial de Youtube de la secció, podreu gaudir del primer partit de lliga del club als eSports. ¿Qui marcarà el primer gol pels nostres? La resposta, aquesta mateixa nit.