Imprimir aquesta pàgina

Tres dubtes de cara a diumenge

07 Novembre 2014
Tres dubtes de cara a diumenge Poves retirant-se lesionat del Municipal de Can Rosés a Rubí

El Primer Equip es troba al bell mig del petit 'Tourmalet' de partits que viu entre finals d'octubre i fins mitjans de novembre. Cara a la llista d'efectius disponibles, tres jugadors segueixen sent dubte per aquest diumenge contra el Peralada. Són Pastells, Poves i Padilla.

Tots tres futbolistes estan tornant a agafar el ritme normal d'entrenaments i el cos tècnic valorarà el propi diumenge quina llista de setze homes configura de cara a la visita del Peralada. Amb el capità Cano recuperat -va participar 15 minuts del darrer partit a La Bòbila de Gavà-, Pastells, Poves i Padilla són noms que encara 'ballen' a dia d'avui, sigui per sortir d'inici, formar part dels suplents de la banqueta o bé, si es considera oportú, deixar-ne algú sense convocar per precaució.

Recordem que l'Europa afronta ara una setmana de 'vuit dies' amb tres partits: Peralada aquest diumenge dia 9 a casa (12 hores), eliminatòria de Copa Catalunya a partit únic contra el Barcelona B el dimecres dia 12 també a casa (20:30 hores) i derbi a Nou Barris contra la Montañesa el proper diumenge dia 16 de novembre (a les 12 hores).

Articles més recents relacionats per etiquetes