agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Regional As: Qui pot optar a l'ascens?

17 Novembre 2018
Classificació actual de la lliga Classificació actual de la lliga FIFA 19 (captura)

Els escapulats compten els seus partits a la lliga Regional As per victòries amb 18 punts de 18 possibles. Com es puja de categoria?

El quadre europeista comença a visualitzar el compliment del primer objectiu al final de la seva primera temporada virtual: el play-off d'ascens. L'equip gracienc és ara mateix el lider de la competició i ja ha jugat amb els, a priori, rivals més complicats del campionat.

Així doncs, l'objectiu del play-off a la Quarta Divisió és cada cop més plausible.

Com funcionen els playoffs a la lliga regional?

La lliga regional té 28 grups de catorze equips. L'Europa està enquadrat al grup As, que compta amb un nivell prou bo si el comparem a d'altres de la mateixa categoria. Per aconseguir l'ascens, l'Europa ha de finalitzar la lliga entre els cinc primers classificats per entrar així al play-off. Aquestes eliminatòries són a doble partit i la posició en la que ha finalitzat cada conjunt només determina que, en cas d'empat a gols, passa l'eliminatòria el que hagi quedat en millor lloc al campionat regular o, en cas de ser aquesta la mateixa, qui hagi fet major nombre de punts o bé, en darrera instància, gols.

Els jugadors dirigits per Beltry, en cas de classificar-se, haurien de superar tres rondes d'anada i tornada davant equips d'altres grups de regional per després enfrontar-se al dotzè o onzè classificat d'un dels grups de la Quarta Divisió.