L'Europa fitxa Èric López del Granollers

17 Juliol 2018
Èric López el dia del seu famós gol al Nou Sardenya amb la samarreta del Vilassar Èric López el dia del seu famós gol al Nou Sardenya amb la samarreta del Vilassar Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Primer Equip gracienc suma un nou efectiu a la composició de la plantilla 2018/2019, l'extrem Èric López procedent del Granollers.

El nou fitxatge escapulat va passar a la història recent dels millors gols del futbol català fa dues temporades, precisament contra l'Europa al Nou Sardenya  Defensant llavors els colors del Vilassar va recuperar una pilota refusada d'un córner a favor dels europeistes per, des de camp propi i recorrent 65 metres, transformar gol pels visitants. La seva diana va donar la volta per les televisions. 

La trajectòria del nou futbolista escapulat passa per diferents categories, incloent el debut a Primera Divisió amb l'Espanyol. També compta amb experiència a Segona B amb el Villarreal B, Cartagena i Cultural Leonesa. A Barcelona ha defensat també els colors de Martinenc i Júpiter.

El perfil

Èric López Royo
01/04/93

Extrem/Interior

17/18 · Granollers
16/17 · Vilassar de Mar
15/16 · Júpiter