En marxa!

19 Juliol 2018 Redacció
Uri controla una pilota durant el primer entrenament celebrat ahir Uri controla una pilota durant el primer entrenament celebrat ahir Àngel Garreta

La primera plantilla de l'Europa va començar ahir a la tarda els entrenaments de pretemporada amb una primera sessió de reconeixement.

Passats pocs minuts de les sis de la tarda els futbolistes van realitzar les primeres fotografies oficials individuals i de grup amb l'equipació de joc. Posteriorment, tancada a la sala de premsa per a presentació de tots els integrants de l'staff tècnic i auxiliar i petita benvinguda dels directius Siscu Boj i Fidel Bernabéu a la plantilla. El president Víctor Martínez va disculpar la seva absència per trobar-se de viatge.

Acte seguit, els tècnics van repassar, en una projecció audiovisual acompanyada d'instruccions tècniques, els principals eixos que volen treballar amb els jugadors aquesta temporada, així com l'estil de joc. Gairebé a tres quarts de vuit del vespre, moment de saltar a la gespa per a realitzar el primer entrenament.

Van prendre part d'aquesta sessió 20 dels 21 jugadors de ple dret de la primera plantilla, tots a excepció del capità Àlex Cano, absent el primer dia per motius logístics i que s'incorpora directament a l'entrenament d'avui dijous. També completaran la pretemporada algun futbolista a prova i els jugadors Joan Castells, Sergi Monso i Albert Martí de l'Europa B. El cos tècnic no dona per tancades les fitxes per a noves incorporacions. Les opcions de mercat i els moviments de les properes setmanes determinaran si la plantilla creix i incorpora nous efectius.

El pla de treball inclou sessions úniques diàries, majoritàriament iniciades a les 19 hores, amb excepcions com la d'aquest dissabte, que s'entrenarà a les 9 del matí per preparar ja el primer amistós, el proper 22 de juliol a les 20 hores al camp del Sants.